Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Welkom bij Het Cachot zakelijk

 1. Het Cachot in Geertruidenberg is een unieke locatie in Vestingstad Geertruidenberg voor al uw zakelijke evenementen. Wij organiseren met ons professionele team allerlei partijen voor verschillende bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest, borrel, jubileum en zakelijke diners. Onze locatie is ook te huren voor zakelijke vergaderingen en events. Uw zakelijke evenement is bij ons in goede handen!

*
 1. Uw mogelijkheden bij Het Cachot

 1. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waarvoor u bij Het Cachot terecht kunt. Bekijk de mogelijkheden en misschien staat er iets tussen wat voor u geschikt is. Staat er niet tussen wat u zoekt? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen via de contactgegevens onder aan deze pagina.

 1. Personeelsfeest

  Een personeelsfeest voor al uw hardwerkende collega’s. Aan het einde van het werkseizoen verdienen zij natuurlijk een plekje in de schijnwerpers. Wij zorgen in Het Cachot voor een feestelijke afsluiter of gezellige kennismaking voor uw nieuwe medewerkers. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden of geef de regie helemaal uit handen en laat ons uw personeelsfeest verzorgen.

 1. *
 1. *
 1. Borrel

  Voor een zakelijke borrel bent u bij Het Cachot aan het juiste adres. Naast de hapjes en dranken die wij serveren, zorgen wij voor u en uw gezelschap voor een gezellige sfeer. Door de perfecte ligging aan de rand van de vestingstad, kunt u uw bezoekers gemakkelijk van en naar Het Cachot begeleiden vanaf de parkeerplaats. Deze locatie ligt beschut waardoor u optimaal kunt genieten van de borrel.

 1. Jubileum

  Bij een jubileum denkt u waarschijnlijk al snel aan veel geregel. Ons flexibele team neemt deze organisatie graag voor u uit handen. Het Cachot is een uitstekende locatie om met uw zakelijke partners of collega’s een jubileum te vieren. U kunt hier met de auto komen waardoor u eenvoudig benodigde attributen naar Het Cachot kunt transporteren. Alles is mogelijk! In overleg met uw contactpersoon kunt u de locatie om toveren naar eigen wens.

 1. *
 1. *
 1. Diner

  Om uw zakelijke relaties zo goed mogelijk in stand te houden, is een zakelijk diner een zeer geschikte optie. Het Cachot kan volledig beschikbaar gesteld worden voor een zakelijk diner. Wij kunnen u adviseren in onze mogelijkheden en sluiten deze zo veel mogelijk aan op uw wensen. Een drankarrangement is ook mogelijkheid om een gezellige middag te organiseren.

 1. Vergaderen

  Vergaderingen zijn er in alle soorten en maten. Af en toe is het nodig om uit te wijken naar een andere locatie. Het Cachot biedt een locatie met een professionele uitstraling waarmee u een positieve indruk achterlaat aan uw (externe) partners. De ligging van Het Cachot is geschikt om in alle rust te vergaderen doordat deze niet midden in de vestingstad Geertruidenberg ligt, maar aan de rand.

 1. *