Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
*
 1. Trouwen JA, Ik wil!

 1. Jullie staan op het punt om het meest magische feest te geven. Wij snappen dat dit zorgvuldig geregeld moet worden en willen jullie hier graag bij helpen. Bij een trouwerij komt veel kijken, maar wij verzorgen samen met onze specialisten een totaalpakket. Denk aan een ceremonie, huwelijksvoltrekking, toost & borrel, huwelijksdiner, trouwfeest en vervoer. Wij bieden met Het Cachot een historische en rustige locatie aan die voor jullie speciale dag perfect is.

*
 1. Jullie bruiloft in Het Cachot

 1. Hieronder vinden jullie een overzicht van verschillende mogelijkheden voor jullie bruiloft bij Het Cachot. De mogelijkheden zijn los of als compleet pakket beschikbaar. Lees hieronder in het kort per kopje wat je kunt verwachten tijdens jouw bruiloft. De teksten zijn algemeen en naar jullie wensen aan te passen. Laat je hiervoor informeren door contact op te nemen via onze contacgegevens onder aan de pagina. 

 1. Ceremonie

  Elkaar het jawoord geven op een historische locatie? Het Cachot is een historisch monument in Vestingstad Geertruidenberg. Deze locatie stellen wij voor het jullie als bruidspaar en jullie genodigden beschikbaar. Het Cachot is de plek waar jullie elkaar het jawoord geven, trouwbeloftes delen en jullie familie, vrienden en andere belangrijke personen aan het woord laat. Dit zijn de standaard dingen, maar iedere bruiloft is uniek en daarom kijken wij samen met jullie hoe wij jullie bruiloft uniek en persoonlijk kunnen maken. Bij Het Cachot kunnen jullie je bruiloft helemaal tot in de puntjes uitbreiden. Lees alle huwelijksaanvullingen van Het Cachot hieronder.

 1. *
 1. Diner bruiloft Cachot
 1. Toost, borrel & diner

  Het Cachot is als locatie te huur voor jullie toost en/of borrel. Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven is het tijd om het glas te heffen en te proosten op de toekomst. Tijdens de borrel kun je samen kiezen voor een geheel verzorgd drankarrangement en hapjes om te nuttigen met jullie genodigden.

   

  Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven en lekker hebben geborreld staat in Het Cachot een heerlijk huwelijksdiner klaar. Je geniet van dit diner met alleen je naaste familie en vrienden of met al jullie genodigden. Wanneer er een goede bodem is gelegd, kun je langzaam naar het trouwfeest toe leven. Niet bang zijn om de dans te openen hé!

 1. Trouwfeest

  Dit is het moment waarop alle gasten die jullie hebben uitgenodigd binnen wandelen. Wij schuiven de tafels en stoelen aan de kant waardoor er een ruime dansvloer ontstaat. Het trouwfeest begint met een openingsdans van de bruid en bruidegom. Geen zorgen, iedereen kan na de openingsdans meedoen! Het Cachot beschikt over een ruime vloer waar al uw gasten welkom op zijn om mee te feesten. Er is ook tijd voor een hapje en een drankje. Deze komen rechtstreeks uit onze keuken en vanaf onze bar.

 1. *
 1. *
 1. Vervoer

  Komen jullie van ver en willen jullie arriveren in stijl? Bij ons heb je eventueel de mogelijkheid voor vervoer met een echte Amerikaanse schoolbus. Er is een kleine en een grote bus waarbij de grote bus plaats biedt voor maximaal 44 personen. Wij kunnen dus een groot gedeelte van jullie gasten vervoeren. Niemand hoeft Bob te zijn en iedereen kan zonder zorgen deelnemen aan het feest.

   

  Hebben jullie interesse in onze Amerikaanse Schoolbus als trouwvervoer? Klik dan op deze link voor meer informatie op de pagina van Uit in Zuid