Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
*
 1. Welkom bij Het Cachot Particulier

 1. Er is altijd wel een reden voor een feestje. Er zijn verschillende redenen om een feest te geven. Iedereen viert zijn of haar verjaardag, organiseert een familiedag, een (trouw)jubileum en wat dacht je van een Gender Reveal Party, babyshower en babyborrel? Dit is allemaal mogelijk in Het Cachot. Wij hebben een perfecte locatie voor de organisatie van een spetterend feest! Het Cachot bevindt zich aan de rand van Vestingstad Geertruidenberg en ligt op een steenworp afstand lopen van gratis parkeergelegenheid.

*
 1. Jouw feest bij het Cachot

 1. Hieronder zie je een diversiteit aan mogelijkheden die Het Cachot aanbiedt. Van verjaardagsfeesten tot babyshowers kun je hier terug vinden. Neem een kijkje en wellicht staat er een voorbeeld tussen dat je voor ogen hebt. Staat er niet tussen wat je zoekt? Laat dit ons weten en wij denken met je mee. Je kunt contact opnemen met de contactgegevens onder aan deze pagina.

 1. Verjaardagsfeest

  Wie is er binnenkort jarig en verdient een speciale verjaardag op een unieke locatie? Het Cachot is een historische plek aan de rand van Vestingstad Geertruidenberg. Hier maak je gebruik van onze expertise om het leukste verjaardagsfeest tot nu toe te organiseren. Wij toveren Het Cachot om tot een feestlocatie en zorgen dat iedereen voorzien is, van een bitterbal tot een glas bubbels, wij zorgen voor de finishing touch.

 1. *
 1. *
 1. Familiedag

  Bijna iedere familie viert een familiedag. Een jaarlijks terugkerend uitje waar iedereen elkaar weer ziet. Bij Het Cachot ben je aan het juiste adres om uw familiedag te organiseren. Wij hebben met Het Cachot de perfecte locatie in een historisch pand waarmee wij jou op verschillende manieren kunnen vermaken met horeca, entertainment en gezelligheid. In samenwerking met Uit in Zuid kun je jouw familiedag een ludieke twist geven door het de combineren met een activiteitenprogramma. Speel overdag een leuke activiteit met de hele familie en sluit gezamenlijk af met een heerlijk eten in Het Cachot.

 1. Publieksevenement

  Het Cachot richt zich niet alleen maar op groepen. Door onze deuren open te zetten tijdens onze publieksevenementen willen wij de lokale omgeving van harte uitnodigen om binnen te wandelen. Denk aan evenementen als Proef La Chouffe, de kerstmarkt, Popquiz en Comedy Kitchen. Ieder concept is uniek op haar eigen manier. Wij nodigen jou van harte uit tijdens één van onze publieksevenementen.

   

   

 1. *
 1. *
 1. (trouw)jubileum

  Een particulier jubileum is in onze ogen een feest dat extra aandacht verdient. Vaak vier je een mijlpaal dat je hebt bereikt zoals een 25-jaar trouwfeest of zelfs 50-jaar trouwfeest. Maar ook verjaardagen met een speciale betekenis zoals iemand die verjaart als Abraham of Sara is een moment dat extra aandacht verdient. Bij Het Cachot kun je die persoon of personen in het zonnetje zetten. Wij regelen op de locatie dat door onze expertise en kennis alles achter en voor de schermen wordt geregeld.

 1. Babyborrels

  Een baby die ter wereld komt is altijd iets magisch. Dit is volgens ons en vele andere een reden om een feestje te organiseren. Er zijn verschillende feestjes die je kunt geven voor het nieuwe familielid. Zowel voor als na de geboorte zijn er verschillende soorten feesten. Wij richten ons voornamelijk op gender reveal party’s, babyshowers en baby borrels. Door de grootte van Het Cachot kun je het zowel groots als klein vieren. Wat het beste bij jou past regelen wij.

 1. *